Jachten

Jacht Favorite 22,5 m

Salon interieur van deze Favorite 2200 uit de Mulder Shipyard Favorite serie

Jacht 54 Ft

kvdk_interiordesign_holterman54

Dat de X-54 het broertje is van de X-105 is goed te zien door zijn luxueuze interieur en stoere exterieur. De X-treme yachts zijn een klasse apart, ze worden niet bepaald door lengte maar door hun extreme capaciteiten. De X-54 is het resultaat van vakmanschap, kwaliteit en exclusiviteit, dit maakt de X-54 een bijzonder jacht.

Yacht 98 Ft

ORIZZONTE is een displacement, raised pilot house, round bilged midsize superyacht (Theo Werner Design). Modern en nieuw te leveren motorjacht welke ruimschoots voldoet aan de hoge bouweisen welke heden ten dage gelden. Het schip wordt compleet gebouwd in Nederland door de topindustrie van de Nederlandse jachtbouw. Elegant en klassiek/modern gelijnd jacht met een zeer hoogwaardig afwerking niveau. Interieur (Kitty van der Kamp Design) in Coromandel en Marine Leather

Jacht 73 Ft (flybridge)

Het interieur van “Boonooroo II” is uitgevoerd met een ruime eigenaarshut over de gehele breedte, een gastenhut en een VIP-hut. Elke hut is voorzien van eigen douche en toilet. Tevens is er een riant crewverblijf in het achterschip voor 2 of 3 personen met een groot aanrecht en veel werkruimte. Het crew verblijf is bereikbaar vanaf het zwemplateau en via interne trap vanuit de salon.

Jacht 54 Ft (open )

Mulder54 Open 11

Het interieur van deze Mulder 54 Open is uitgevoerd in licht design van white-wash eikenhout met Wengé details.
 

Jacht 59 Ft

Mulder59 Open 08

De combinatie van luxe, comfort en een ruimtelijke interieur indeling voldoet aan alle eisen van deze tijd. En met  6 slaapplaatsen is dit motorjacht zeer geschikt voor vaartochten met de hele familie.

Back to top